Thursday, April 14, 2005

placute

7. Materiale de adaos pentru componente lipite din oteluri de scule si placute din carburi metalice sinterizate


Comportarea la lipire
Aliajele de argint BAg40Cd şi BAg49MnNi în cuplu cu fluxul pentru lipire de tip FH 10 – SR EN 1045 (Flux AG8) se caracterizează printr- o capacitate de umectare bună (unghi de umectare, α < name="7.7. Indicatii de lipire">Indicaţii de lipire
În vederea îmbinării plăcuţelor din carburi metalice sinterizate pe corpul sculei din oţel se aşează o peliculă de pastă de flux AG 8 pe suprafeţele de lipire iar între acestea se pune o folie de aliaj de argint BAg49MnNi. Se încălzeşte CIF cu un inductor special pregătit zona de îmbinat până la temperatura de lucru a aliajului BAg49MnNi. Aliajul topit va umecta suprafeţele de lipire iar apoi prin oprirea încălzirii acesta se solidifică în rostul de lipire şi realizează îmbinarea carburi metalice sinterizate pe corpul sculei.

Livrare
Aliajele de lipire pe bază de argint se livrează sub formă de: vergele, vergele învelite, sârmă, bandă, bobină conform tabelul 7.8. Fluxul pentru lipre se livrează sub formă de pastă în butelii de masă plastică.

Scule cu placute schimbabile
Pot fi comandate folosind codificarea ISO sau transmitindu-ne codurile oricarei firme reunoscute pe plan mondial ( SANDVIK , TIZIT , ISCAR , WIDIA , CANELA , etc.) lasind in sarcina noastra sa gasim echivalentul dorit .

Simbolizarea ISO a cutitelor cu placute schimbabile



Simbolizarea ISO a suportilor cu placute schimbabile





Simbolizarea ISO a placutelor schimbabile din carburi metalice


0 Comments:

Post a Comment

<< Home